Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №749 від 14.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Футбольні команди Рівненщини виступлять у Кубку федерацій

Футбольні команди Рівненщини виступлять у Кубку федерацій

Тринадцять аматорських футбольних команд, що представляють Рівненські, Гощанські та Дубенські районні чемпіонати вийдуть на старт чергового Меморіалу Леоніда Молчановського, змагання, які ще називають “Кубок федерацій”. Одним із фаворитів турніру є “Славія” з Великої Омеляни, яка останні роки є безумовним тріумфатором усіх змагань у Рівненському районі.

Як розповів головний тренер команди Роман Байрашевський, команда лише найближчим часом збереться разом, і в основному готуватимуться до нового сезону через участь у турнірі Меморіал Леоніда Молчановського. Ігри якого будуть чергувати з тренуваннями. Щодо планів команди на літній сезон, то традиційно “Славія” представлятиме Велику Омеляну у турнірах під егідою Рівненської районної федерації футболу. Щодо інших змагань, то Роман Байрашевський зазначив, що поки про них говорити рано.

Щодо Меморіалу Леоніда Молчановського, то цей турнір вже став традиційним, і його організовує Рівненська міська федерації футболу. Він також має ще одну назву - Кубок районних федерацій. В цих змаганнях виступають команди, що представляють свої населені пункти виключно у змаганнях районного масштабу. Так в турнірі 2016 окрім рівненської районної та міської федерації є представники дубенщини та гощанщини. Загалом же боротимуться за премогу тринадцять команд. Вони розділені на дві підгрупи по 6 та 7 команд відповідно. “Славія” виступатиме в групі “Б”, де матиме ще п’ять суперників. За підсумками ігор в одне коло дванадцять команд виходять до стадії плей-офф, де вже за кубковою системою визначатимуть переможця кожного матчу та загалом турніру.

Меморіал Леоніда Молчановського стартує вже найближчої суботи 5 березня. Усі матчі відбуватимуться на футбольному полі у рівненському міському парку імені Тараса Шевченка, лише фінал та матч за третє місце заплановано провести на запасному полі стадіону “Авангард”.

У першому турі “Славія” гратиме із своїм принциповим суперником у районних змаганнях “Крокусом”. Гра розпочнеться о 12:10.

14.03.2016



Рівне-Ракурс №10 від 14.03.2016p. 
На головну сторінку