Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №751 від 28.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Дубно пройшов черговий тур “Розминки від чемпіона”

В Дубно пройшов черговий тур “Розминки від чемпіона”

Цього разу спортивно-масовий захід “Розминка від чемпіона”, що триває на Рівненщині, завітав до Дубенської гімназії №2. Діти мали можливість поспілкуватися і отримати настанови від справжніх професіоналів своєї справи. Розминку для учнів провели майстри спорту України, багаторазові призери та переможці змагань з веслування на байдарках і каное - Богдан Кучмей та Андрій Овдійчук.

Навіть попри складність своєї дисципліни, спортсмени змогли зацікавити учнів розповідями про особливості веслування, свою участь у змаганнях і методику підготовки до турнірів. Атлети поділилися секретами власного успіху, провели детальний інструктаж з техніки безпеки, розповіли як потрібно розігрівати м’язи, що б уникнути травм. Всі без винятку учні ретельно повторювали рухи, а деякі навіть виявили бажання спробувати себе в такому складному, але цікавому виді спорту.

Спортсмени розповіли, що веслування – спорт для сильних, витривалих і технічних атлетів. Для отримання хорошого результату потрібно тренуватися з дитинства і протягом всього життя. Втім складність веслування компенсується неповторним задоволенням від почутого гімну твоєї країни, стоячи на п’єдесталі. Така перспектива надихнула дітей і вони постійно просили розповісти все більше історій про участь у змаганнях. Складність веслування не відлякувала школярів, а навпаки, викликала підвищений інтерес, тому задоволення від спілкування отримали не тільки діти, а й самі спортсмени і присутні на заході дорослі.

Розминка проходила в дружній атмосфері. Титулованість гостей не змусила дітей ніяковіти, вони багато жартували і просили спортсменів приїхати до них знову. Після проведення розминки діти мали можливість поспілкуватися з спортсменами особисто, зробити фотографії і взяти автографи.

За хорошою традицією, в школах, які беруть участь в “Розминці від чемпіона” проводиться конкурс малюнка на спортивну тематику. Винятком не стала і Дубенська гімназія №2. Було підготовлено велику кількість робіт, а найкращі були нагороджені призами від відділення НОК України в Рівненській області.

28.03.2016



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2016p. 
На головну сторінку