Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №754 від 18.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Шоколадний бісквіт

Шоколадний бісквіт

На 2 коржа по 24см або 3 коржа по 20см: 250гр.борошна, 300гр.цукру, 55гр.какао, 2 яйця, 280мл молока, 60гр.вершкового масла (кімнатної температури), 60мл олії, 1,5ч.л. соди (верх вирівнюємо ножем), 1ст.л.оцту, 1ч.л.солі

З’єднуємо в мисці просіяне борошно, соду, сіль, цукор, какао. Все змішали вінчиком, щоб сода і какао розподілилися рівномірно. Далі додаємо яйця, вершкове масло, олію, молоко і оцет. Тепер це збиваємо міксером буквально 2-3 хвилини до повного об’єднання. Тісто виходить не густе, скоріше нагадує жирний кефір. Виливаємо тісто у форму, краще роз’ємну, але перед тим робимо “французьку рубашку”, тобто змазуємо форму маслом і присипаємо борошном. Випікаємо при 175С° 50-60 хвилин, до проби на суху паличку. Даємо охолонути, виймаємо з форми і загортаємо в плівку. На виході у нас пористий, вологий бісквіт з глибоким шоколадним смаком. Краще випікати одним коржем, а потім розрізати на потрібну кількість.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

18.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 18.04.2016p. 
На головну сторінку