Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №766 від 07.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Дитячий табір «Корчагінець» захопили спецпризначенці

До санаторно-оздоровчого комплексу «Корчагінець», що в селі Межиріч Острозького району, першого липня завітали правоохоронці, аби ознайомити підростаюче покоління зі своєю роботою.

Захоплюючі виступи полісменів не залишили байдужим жодного з дітлахів. Для них демонстрували свої навички роботи кінологічна служба, рота особливого призначення, КОРД та науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Затримання озброєних злочинців, пошук наркотиків, стрільба з автомату, бойові прийоми та багато іншого показали вихованцям табору представники служб, для яких це вже буденність.

«У зв’язку з тим, що розпочалися канікули, ми вирішили провести такий профілактичний захід та показати, чим все ж таки займається рівненська поліція та наскільки важлива служба правоохоронців», — зазначили заступник начальника ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук та начальник відділу ювенальної превенції Ірина Чорна.

14–річна гостя табору, яка в майбутньому мріє стати поліцейською, каже, що подібні зустрічі із поліцейськими необхідні дітям: «У наш час, в будь-який момент, тим паче, враховуючи події на сході країни, може трапитися біда. Тоді діти знатимуть, що робити у разі небезпеки».

Усі присутні залишилися задоволеними, а правоохоронці запевнили, що подібні заходи проводитимуть і надалі.

07.07.2016Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2016p. 
На головну сторінку