Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №768 від 21.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Прокурор Рівненської області Олег Соболь провів перший особистий прийом громадян

Прокурор Рівненської області Олег Соболь провів перший особистий прийом громадян

Прокурор Рівненської області Олег Соболь у понеділок, 18 липня, провів перший особистий прийом громадян. До очільника прокуратури області звернулося за допомогою 10 жителів регіону, серед них – представники органів місцевого самоврядування, громадські діячі.

Так, під час прийому до прокурора області зі скаргою на дії органів досудового розслідування звернулися два депутати Рівненської міської ради.

Зокрема, скарги стосувалися неналежного досудового розслідування у кримінальних провадженнях, що його здійснюють органи поліції, за фактами вчинення хуліганських дій із нанесенням тяжких тілесних ушкоджень депутату Рівненської міськради, незаконного будівництва на території області, інших питань.

Також до прокурора звернулися мешканці с. Городок Рівненського району зі скаргою щодо можливих протиправних дій сільського голови при розподілі у власність земельних ділянок, а мешканка м. Рівне – інвалід 2 групи звернулася з проханням вивчити питання щодо вжиття прокуратурою заходів представницького характеру задля захисту її житлових прав.

Під час прийому громадян прокурор області прийняв усі звернення відповідно до вимог чинного законодавства та запевнив, що подані скарги прокуратура розгляне, факти порушень будуть перевірні та, за наявності обґрунтованих підстав, буде вжито заходів реагування у межах компетенції прокуратури.

Олег Соболь і в подальшому проводитиме регулярний особистий прийом громадян з метою ознайомлення з проблемами населення області та вирішення наболілих питань

Прес-служба прокуратури Рівненської області

21.07.2016



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2016p. 
На головну сторінку