Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №770 від 04.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Тариф на проїзд в тролейбусах буде змінено

У зв’язку з підвищенням тарифу на електроенергію з вересня місяця поточного року КП «Рівнеелектроавтотранс» Рівненської міської ради змушено ініціювати підняття тарифу на проїзд в тролейбусах до 2,00 грн. Довідково: на даний час проїзд в тролейбусах обласних центрів західного регіону складає 2,00грн. (Житомир, Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Вінниця, Тернопіль).

Управління транспорту і зв’язку виконавчого комітету Рівненської міської ради, з метою приведення розміру тарифу на проїзд до розміру економічно обґрунтованих витрат, пов’язаних з наданням послуг з перевезення пасажирів, підготувало проект рішення виконавчого комітету Рівненської міської ради «Про встановлення тарифу на проїзд міським електротранспортом».

Вказаний проект рішення міськвиконкому та аналіз його регуляторного впливу, а також звіт «Про результати повторного відстеження регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Рівненської міської ради «Про встановлення тарифу на проїзд міським електротранспортом», буде розміщено на сайті виконавчого комітету Рівненської міської ради (www.city-adm.rv.ua) та на сайті газети «7 Днів» (www.7d.rv.ua). Пропозиція та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: Управління транспорту і зв’язку, вул. Шевченка,45, м. Рівне, 33013, електронною поштою за адресою utiz-rivne@ukr.net

Строк подання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення його та аналізу регуляторного впливу.

04.08.2016



Рівне-Ракурс №10 від 04.08.2016p. 
На головну сторінку