Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №779 від 06.10.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Яблучний пиріг

Яблучний пиріг

320гр.- пшеничне борошно 200гр. – цукру 125гр. - масло вершкове 250мл – сметани 1шт. - яйце 1ч.л. – розпушувача 1ч.л. - кориці 4шт. – яблук

Все дуже просто: борошно змішуємо з цукром, додаємо масло кімнатної температури, перетираємо в крихти, приблизно грам 150 крихт відкладаємо. В залишок додаємо сметану, розпушувач, перемішуємо, додаємо яйце, ще раз вимішуємо. В форму викладаємо тісто, зверху - порізані яблука, присипаємо корицею, а зверху крихти, які ми відкладали. Випікаємо при 180С° 35-40 хвилин.

Охолоджений пиріг можна присипати цукровою пудрою.

Більше цікавих та корисних рецептів можна найти на сайті http://PIKA.RV.UA

06.10.2016



Рівне-Ракурс №10 від 06.10.2016p. 
На головну сторінку