Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №785 від 17.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

На Рівненщині військовослужбовці та техніка Збройних Сил України борються зі сніговою навалою

На Рівненщині військовослужбовці та техніка Збройних Сил України борються зі сніговою навалою

В наслідок погіршення погодних умов на Рівненщині, а саме випаданням снігу, в більшості населених пунктів місцевого та районного значення ситуація на автошляхах залишається складною.

У зв’язку з цим до командира Центру дорожнього забезпечення Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України звернувся голова Дубенської районної державної адміністрації Юрій Парфенюк із проханням про допомогу. Так, 14 листопада, до боротьби з наслідками снігопаду в напрямках населених пунктів Дубно-Мирогоща-Варковичі-Квітневе-Озеряни, на спеціалізованій техніці приступили військовослужбовці за контрактом. Зокрема Михойло Повшук на бульдозері БАТ-2 та Анатолій Скібінський на ПЗМ-2 за дві доби вже розчистили понад сто кілометрів снігових заметів, відбуксирували десятки цивільних автомобілів.

Сьогодні, 16 листопада, роботи з допомоги місцевому населенню з ліквідації наслідків негоди за участю представників Збройних сил України тривають. Таким чином армійці ще раз доказали, що в умовах виникнення кризових ситуацій вони завжди готові вчасно прийти на допомогу народу України та виконувати найвідповідальніші завдання заради збереження їх життя і здоров’я.

Офіцер прес-служби Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец

17.11.2016



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2016p. 
На головну сторінку