Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №786 від 24.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Вдова Героя Небесної Сотні з Рівного закликала до єдності та миру

Вдова Героя Небесної Сотні з Рівного закликала до єдності та миру

На Рівненщині у День Гідності та Свободи вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Під час мистецького дійства в облмуздрамтеатрі присутні схилили голови у хвилині мовчання.

Вдова Валерія Опанасюка закликала пам’ятати тих, хто загинув під час Революції і віддає свої життя нині на Сході країни. «Закликаю усіх до єдності, миру та згуртованості, адже в цьому є наша сила», - зауважила Вікторія Опанасюк.

Під час свого виступу голова облдержадміністрації Олексій Муляренко відзначив: «Переконаний, ми вистоїмо перед ворогом та неодмінно здобудемо перемогу, і такий довгоочікуваний мир знову повернеться на нашу землю. Ми здобули право на зміни, які маємо сприймати не як дарунок, а як обов’язок діяти і працювати для гідного життя».

Олексій Муляренко та його заступник Світлана Богатирчук-Кривко долучилися до покладання квітів до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну», до могил Героїв Небесної сотні та загиблих бійців на «Алеї героїв». Окрім цього, взяли участь в освяченні нових меморіальних портретів нещодавно полеглих на Сході військових Миколи Куліби та Олександра Васюка, встановлених на Дошці пам’яті у Рівному.

Нагадаємо, три роки тому кілька сотень молодих людей зібралися на Євромайдані – аби висловити мирний протест проти тодішнього злочинного режиму. Так розпочалася Революція Гідності.

24.11.2016



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2016p. 
На головну сторінку