Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №265 від 09.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Візит

Подякував Сороці, Червонію та Матчуку

Подякував Сороці, Червонію та Матчуку

Президент України Віктор Ющенко відвідав Рівненщину

Про те, що до нас їде поважний гість, відразу сповістила велика кількість державтоінспекторів на вулицях Рівного та кількасотметрові пробки транспорту в центрі міста. Втім, на тимчасові негаразди довго ніхто не обурювався. Адже Гарант Конституції поспішав до села Олександрія, що в Рівненському районі.

Відкриваючи експериментальний центр “Дитяче містечко”, Віктор Ющенко зауважив, що цей проект виконувався за участі аж трьох голів Рівненської ОДА. Ідея створення містечка для дітей-сиріт належить першому голові ОДА - Миколі Сороці, більшу частину проекту реалізував другий голова - Василь Червоній, а завершив проект третій голова - Віктор Матчук.

- Це є прикладом того, як зберегти спадкоємність у владі щодо ключових пріоритетів, і, зокрема, місцевої громади, - сказав Президент. - Саме злагоджена робота і спільне розуміння стратегії місцевої громади навіть за тих обмежених фінансових можливостей, які є у місцевої влади і держави, можуть зробити такий унікальний проект.

Вніс Віктор Андрійович і свою частку в благополуччя мешканців “Дитячого містечка”. Новий мікроавтобус став гарним доповненням до його слів. Крім цього, вісім сімей, що мають прийомних дітей, отримали ключі від нових квартир. Разом із ключами їм вручили і сертифікати на придбання побутової техніки.

Відтепер лишилася справа за малим - вибудувати механізми фінансування містечка. Міністр молоді та спорту Юрій Павленко пояснив, що фінансування надходитиме з різних джерел, в основному, від трьох міністерств - праці та соціальної політики, освіти і науки, сімї, молоді та спорту.

09.11.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2006p. 
На головну сторінку