Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №792 від 12.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

У різдвяну ніч дубенську студентку збив «Mercedes»

На дубенській об’їзній при роз’їзді транспортних засобів постраждала 16-річна дівчина.

В ніч на 8-е січня на трасі «Київ – Чоп» у ДТП за участі автомобіля марки «Mercedes-Benz» постраждала 16-річна мешканка міста Дубно. Із переломом тазу потерпілу госпіталізовано до ЦРЛ, повідомила Інформаційному порталу м. Дубно Олеся Бондарець з Дубенського відділу поліції.

Зі свідчень учасників та очевидців цієї аварії слідчо-оперативна група встановила, що близько 02.30 години на автодорозі міжнародного значення неподалік Дубна дівчина із піднятими руками крокувала проїзною частиною дороги у напрямку Львова. 30-річний водій «Mercedes», мешканець Ужгорода, котрий рухався зі сторони Львова, намагався уникнути зіткнення із пішоходом, однак при зустрічному роз’їзді із іншим транспортом, все ж наїхав на неї.

Ударом дівчину відкинуло у кювет. До приїзду бригади «швидкої» закарпатець і водій іншої автівки, котра також ледь не наїхала на неї, надавали їй першу допомогу. Потерпіла в той час була при свідомості.

Поліцейські встановили особу потерпілої за допомогою соцмереж у Інтернеті. Також з’ясували, що ввечері того дня вона відпочивала із друзями у розважальному закладі в районі автостанції, після чого зникла.

Лікарі діагностували у дівчини перелом тазу. Над вечір того ж дня вона прийшла до тями.

Водій іномарки, котрий збив пішохода, за даними медичного огляду був тверезим. Його автомобіль поміщено на штрафмайданчик у Дубні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

12.01.2017



Рівне-Ракурс №10 від 12.01.2017p. 
На головну сторінку