Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №265 від 09.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пишемо в газету

Мітлою по спині

або Не кидай сміття в мій контейнер

Доброго дня, шановний редакторе газети “Рівне-Ракурс”.

Звертаюся до Вас із проханням порушити через Вашу газету питання моральних якостей працівників житлово-комунальних служб.

Зі мною трапилася неприємна ситуація. Зазвичай, вранці, ідучи на роботу, я виношу сміття. Цього разу мені було зручніше викинути пакет зі сміттям у контейнер, що відноситься до обслуговування ЖЕКу №8. Адже контейнери, які відносяться до нашого ЖЕКу (ЖБК), знаходяться з протилежної сторони будинку (будинок по вул. Є.Коновальця, 7, складається з дев’яти під’їздів і п’ять контейнерів стоять біля 5-го під’їзду, що створює певні незручності).

Після того, як пакет зі сміттям опинився в контейнері, двірник, яка знаходилася поруч, почала мене ображати, кажучи, що я повинна викидати сміття у “свої” контейнери. Потім вона з мітлою та пакетом сміття погналася за мною, погрожуючи розкидати сміття під дверима моєї квартири. Їй не пощастило наздогнати мене, але пакет зі сміттям вона таки лишила під дверима мого під’їзду.

Скажіть, де вказано, що я не маю права користуватися контейнерами не свого ЖЕКу? А якби на моєму місці була дитина, котра, допомагаючи мамі, викинула би сміття, а двірник накинулася б на неї і налякала малечу?

Після цього випадку я подзвонила до жеку, де мене знову образили, та ще й погрожували міліцією, хоча, до чого тут міліція?

Просто невдалий день, подумаєте Ви. Занепад моральних цінностей, скажу я.

09.11.2006Світлана (53 роки), м.Рівне



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2006p. 
На головну сторінку