Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №794 від 26.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Стильні куртки 2017 модні новинки фасони

Стильні куртки 2017 модні новинки фасони

Стильні куртки 2017 року продовжують дивувати модниць оригінальними рішеннями і незвичайними поєднаннями. Що ж диктує нам мода в прийдешньому сезоні, і який саме верхнім одягом варто поповнити свій гардероб, щоб не відставати від модниць?

Якщо подивитися на фото стильних курток цього сезону, не можна описати цей одяг якимись загальними характеристиками, адже дизайнери пропонують широкий асортимент найоригінальніших виробів. Навіть любителі мінімалізму зможуть знайти для себе відповідний варіант верхнього одягу.

Все моделі стильних курток 2017 на http://roksan.ua/ на фото відрізняються між собою фасоном, кольором і стильовим напрямком.

Шкіряні куртки весна 2017 вражають своєю різноманітністю, адже вибір дуже великий. Найцікавіше виглядають поєднання матової шкіри і кольорових матеріалів, вставки з текстилю і джинса, перфорована шкіра. Всі ці варіанти виглядають неординарно, володарка такої куртки точно буде виділятися з натовпу.

Шкіряні куртки, тенденції яких диктує весна 2017, можна поєднувати з непоєднуваними речами, експериментувати і грати з образами. Комбіновані куртки несуть швидше естетичну функцію, ніж практичну. Такі речі вибирають сміливі та неординарні дівчата, адже така куртка приверне багато уваги з боку протилежної статі.

Ну і звичайно класика, куди ж без неї? На те вона і класика, щоб бути в моді завжди. Шкіряні куртки, які диктує весна 2017 року, навіть в класичному виконанні виглядають стильно. Вся справа в кольорі. Всі звикли, що якщо шкіряна куртка класична, то обов'язково чорна. А як щодо малинового? Або Жовтого? Це мега-актуально! Таке вбрання чудово підійде для ділової зустрічі, роботи і навчання. Поєднуючи таку шкіряну куртку з костюмом, брюками із завищеною талією або суворою спідницею, її власниця завжди зможе добиватися свого.

Багатошаровість в образах - це давній тренд, актуальний і для нинішніх днів. Різноманітність стилю забезпечується поєднанням блузок і пуловерів, піджаків і водолазок. Ну і модні жіночі жилети не залишаються осторонь, представлені на фото новинки дозволяють переконатися в багатій різноманітності моделей і матеріалів, з яких вони виготовляються. Ця деталь жіночого гардеробу має багатющу історію. Але спочатку це була частина суворого ділового образу чоловіка. Потім використовувалася в якості уніформи. І тільки в середині минулого значна стала вишуканою деталлю стильного жіночого лука. Модні жилети для жінок на 2017 рік представлені в дизайнерський колекціях у великому асортименті.

Самі модні моделі жилетів для жінок на майбутню весну - це вироби з різнокольорової шкіри, декорованого під рептилій і прикрашених різної бахромою в стилі кантрі. Доповненням до образу можуть стати руді чоботи і спідниця-шотландка. Класика чорного теж не залишиться осторонь. Цей колір виконує соло в більшості образів. Стилістика оригінальне декору в поєднанні з фактурним оздобленням замші зроблять будь-яку модель вишуканим елементом лука. Соковита і насичена колірна гамма використовуваних тонів тільки урізноманітнює цей ефект.

26.01.2017



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2017p. 
На головну сторінку