Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №795 від 02.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Реальні справи депутатів Радикальної партії Олега Ляшка

Реальні справи депутатів Радикальної партії Олега Ляшка

Ми дуже часто забуваємо, що депутати різних рівнів, в першу чергу, є представниками нас, простих громадян, їхнє головне завдання – допомога у вирішенні конкретних проблем людей. Яскравим прикладом, як можна це зробити, є робота депутатів від Радикальної партії Олега Ляшка. Завдяки їх наполегливості вдалося буквально вибити з державного бюджету майже десять мільйонів гривень на утеплення дванадцяти закладів соціальної сфери на Рівненщині.

Так в Рівненському районі: були замінені вікна та двері в школі села Шубків та Грушвицькому будинку культури. В Здолбунові, так само, утеплили середню школу № 6. У Дубенському районі відразу в трьох сільських школах були замінені вікна та двері. В Володимирецькому районі проведений капітальний ремонт шкільних приміщень: в селах Антонівка, Великі Цепевичі, Сварин, Любахи. Також відремонтовано лікувальний корпус «Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни», де сьогодні проходять реабілітацію поранені бійці-учасники війни на Сході України.

Найбільшим об’єктом, якому вдалося допомогти, стала наша Рівненська обласна дитяча лікарня. Ось, що написав про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук народний депутат Андрій Лозовий: «Проінспектували з Ігорем Володимировичем (народним депутатом Ігорем Мосійчуком - прим. редакції) виконані ремонтні роботи у Рівненській обласній дитячій лікарні, які відбулися завдяки тому, що ми вибили з бюджету на це кошти.

168 нових вікон. Якість установки – на відмінно. Це дасть можливість економити близько 20% тепла в лікарні,що надасть можливість відповідно заощадити гроші на інші потреби. І маленькі пацієнти не будуть мерзнути.

Дякую чудовому колективу лікувального закладу на чолі з Віталієм Бойко, а також депутатам обласної ради від РПЛ, які працюють в цій лікарні Віктору Юзепчуку та Oксані Лозовій.

Це не перша допомога закладу. Рік тому дарували комп’ютери, необхідні для нормальної роботи медпрацівників. Вже третій рік вітаємо солодкими подарунками маленьких пацієнтів і персонал. Ще у 2011 році тут був Олег Ляшко під час візиту до Рівного, який своїм коштом обладнав палату в одному з відділень. У 2013 я особисто допомагав з купівлею меблів.

Залізна команда Ляшка і далі опікатиметься Рівненською обласною дитячою лікарнею.

І словом, і ділом».

Ми попросили розповісти більше про цю програму керівника Рівненської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Оксану Лозову.

- Ефективно та чесно витрачати гроші з державного бюджету можливо. Саме це ми і продемонстрували на прикладі використання коштів державного бюджету, які вдалося залучити для виконання на Рівненщині програми енергозбереження. Що це дає простим мешканцям Рівненщини? Тисячі діток не будуть мерзнути взимку в школах та закладах культури. Хворі діти та дорослі теж будуть почувати себе комфортніше. Я вважаю, що це є обов’язком для усіх нас. Звісно в області величезна кількість закладів соціальної сфери, яким негайно потрібна допомога і не тільки в утепленні. Тому ми, активісти Радикальної партії Олега Ляшка, вважаємо, що потрібно активніше працювати над тим, щоб кожна бюджетна гривня працювала на простих людей, забезпечувала їм нормальне життя. Для цього депутати усіх рівнів від нашої політичної сили розпочали збір інформації про ті об’єкти соціальної сфери та інфраструктури Рівненської області, які потребують ремонту.Зокрема вже звернулися до керівництва Дубенського району щодо можливості відшукати кошти місцевого бюджету для завершення робіт по встановленню вікон та дверей в деяких навчальних закладах. Ми будемо разом із нашими представниками в парламенті добиватися того, щоб кожен рік ремонтувалися десятки таких об’єктів. Це реально.

02.02.2017Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 02.02.2017p. 
На головну сторінку