Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №796 від 21.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Смартфони і телефони з Китаю - тренд 2017 року

Смартфони і телефони з Китаю - тренд 2017 року

Останнім часом китайські телефони стають все більш популярними і заповнюють собою стрімко росте і розвивається ринок мобільної електроніки.

Що цілком виправдано, адже вартість у основних моделей куди привабливіше, ніж у флагманів дорогих і звичних марок.

Хороші технічні характеристики в поєднанні з доступною ціною, приваблюють споживачів і спонукають купить китайский телефон. Основна частина моделей розрахована на 2 SIM-карти, має камеру просто величезного розміру і сенсорні екрани з діагоналями 2,5 - 6 дюймів. Витривалість акумулятора буде прямо залежати від обраної вами марки.

Один з основних лідерів продажів на ринку китайських телефонів, Meizu, не боїться робити свої смартфони з компонентів найшанованіших виробників в промисловості. У його арсеналі якісна камера від японської компанії Sony і процесор від Samsung. По праву є одним з найсучасніших і високотехнологічних пропозицій від китайських виробників.

Смартфони від китайської марки Huawei радують якістю зображення, швидким автофокусом, якісним акумулятором і міцним металевим корпусом.

Безперечними перевагами володіють моделі від виробника OnePlus. Смартфони OnePlus - це поєднання ефективної операційної системи з великим запасом оперативної пам'яті, колонок JBL просто величезного розміру камери. Також не варто забувати про загальну позитивну константі всіх китайських телефонів - приємною роздрібною ціною.

Елегантний фаблет пропонує своїм покупцям компанія Lenovo. Потужні компоненти - це головний козир Lenovo. Дисплей хорошої якості в поєднанні з відмінним акумулятором, здатним забезпечити майже два дня безперервної роботи в режимі розмови. Камера з оптичною стабілізацією зображення і металевий корпус завтовшки менше 10 мм.

Компанія ZTE пропонує своїм покупцям не тільки якісні китайські смартфони, вона також є виробником найпотужнішого фаблет. Це пристрій може похвалитися дисплеєм з високою роздільною здатністю і відмінною якістю зображення. Також володіє потужним процесором і 3 гігабайтами оперативної пам'яті, стильним дизайном в металевому корпусі.

Не менш цікавий і виробник Elephone: дисплеї з роздільною здатністю Full HD, 8-ядерні процесори і батареї ємністю 5350 мАг. Звичайно, Elephone не шокує своїми технічними характеристиками, але має надзвичайно ємним акумулятором здатним при необхідності передавати свою енергію іншого мобільного пристрою. До цього можна додати функцію швидкого заряду, камери на 16-мп і тонкий корпус.

Ще хотілося б написати про виробника Oppo, компоненти, що поставляються провідними виробниками і найтонший корпус - є його головними відмінними рисами.

21.02.2017



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2017p. 
На головну сторінку