Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №798 від 23.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

«Пухнастий» торт

«Пухнастий» торт

На форму 20-22см: Бісквіт: 4 яйця 1ст. цукру 1ст.борошна 1ч.л. (10гр.) розпушувача 1ст.л.оцту Крем: 200гр.масла 300гр. крем-чизу (або творогу) 100гр.цукрової пудри Будь-які ягоди

Спочатку готуємо бісквіт, метод дуже цікавий з прекрасним результатом. Білки відокремлюємо від жовтків. Жовтки складаємо в 0,5 л банку, додаємо розпушувач і оцет, розмішуємо і залишаємо в спокої на 30 хвилин, бажано поставити на вікно, щоб було багато світла. За півгодини вміст банки значно збільшиться в об»ємі. Білки збиваємо з цукром до напівстійких пік (щоб з вінчика звисав «пташиний клюв»), додаємо підготовані жовтки, змішуємо, просіюємо борошно, акуратно перемішуємо. Тісто викладаємо у форму і випікаємо 20-25 хвилин при 170С. Готовий бісквіт повністю охолоджуємо і розрізаємо на три коржа. Бісквіт виходить ну дуже пухнастий!

Для крему всі продукти мають бути кімнатної температури. Масло збиваємо з цукровою пудрою до кремоподібного стану, додаємо крем-чиз і ще пару секунд збиваємо до однорідності. Для мене це найсмачніший крем!

Коржі промазуємо кремом і кожен шар присипаємо ягодами. Торт прикрашаємо і ставимо в холодильник на 2 години, щоб крем краще «схватився».

23.02.2017



Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2017p. 
На головну сторінку