Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №800 від 09.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс інтимний

У прес-службі Лободи назвали напад охоронців співачки на журналістів «1+1» «нісенітницею та брехнею»

Прес-служба української співачки Світлани Лободи прокоментувала інцидент, який стався між знімальною групою «Українські сенсації» телеканала «1+1» та охороною співачки під час зйомок будинку зірки 5 березня

Зокрема, в офіційній заяві, яка надійшла на адресу «Детектору медіа», прес-служба Лободи прокоментувала звинувачення журналістів телеканалу щодо нападу охоронців на знімальну групу.

«Повна нісенітниця і брехня від першого до останнього слова! У приватному будинку Світлани Лободи, крім матері і шестирічної дочки, яка була дуже налякана тим, що сталося, знаходився тільки помічник співачки, який зробив зауваження групі людей, які пізніше назвали себе журналістами і намагалася проникнути на територію будинку. Він відразу ж викликав охорону і поліцію і по прибуттю патруля дав свідчення», – йдеться в заяві.

Також повідомляється, що крім усних зауважень помічника артистки на  журналістів ніякого впливу не було. Також зазначено, що у будинку є камери зовнішнього спостереження, і весь інцидент, начебто, зафіксований.

«При необхідності ми готові надати їх відповідним службам. Заяви керівника знімальної групи є абсолютно брехливими і коментувати їх не має ніякого сенсу. Більш того, вони порушують закон України про персональні дані і з цього приводу будуть вжиті заходи відповідно до Закону», – повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, у неділю, 5 березня Телевізійна служба новин телеканалу «1+1» повідомила, що під час зйомок будинку Світлани Лободи, на знімальну групу телеканалу зі зброєю напали охоронці співачки.

09.03.2017"Детектор медіа"



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2017p. 
На головну сторінку