Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №800 від 13.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Лампа-лупа - кращий помічник для тонкої роботи

Лампа-лупа - кращий помічник для тонкої роботи

На сьогоднішній день лампи-лупи набули величезної популярності в якості невід’ємного атрибуту облаштування робочого місця спеціалістів різного напрямку. З кожних роком сфера їх використання стрімко зростає.

В залежності від модифікації та інших особливостей, цей освітлювальний прилад використовується:

 

Лампи-лупи також полюбилися рукодільницям та широко використовуються для читання людьми з поганим зором.

 

Переваги

 

Збільшувані лампи надзвичайно зручні у всіх видах діяльності, де робота полягає у розгляданні дрібних деталей на невеликій площі. За рахунок продуманої конструкції, прилад зручно розташувати в безпосередній близькості від потрібного об’єкту.

 

Моделі від виробників, що відмінно зарекомендували себе, відрізняються високою якістю використаних матеріалів, міцністю й надійністю. Вони чудово фіксуються, не нагріваються та не схильні до подряпин й інших механічних пошкоджень.

 

Різновиди

 

За особливостями конструкції лампи-лупи поділять на підлогові та настільні. Перші кріпляться до штативу, завдяки чому їх без зайвих зусиль вдається відрегулювати по висоті, а також вільно переміщувати в межах салону краси або іншого приміщення. Єдине, що потрібно враховувати, зупинивши свій вибір на подібній моделі, - це те, що для її розташування знадобиться вільна площа.

 

Настільні лампи (на струбцині) кріпляться безпосередньо до робочого столу, косметологічного візку або іншої поверхні. В таких моделях вдається легко змінити кут нахилу, що звичайно, дуже зручно.

 

Лампи –лупи в косметології

 

На сьогоднішній день уявити собі сучасний косметологічний кабінет без лампи-лупи дуже складно. Хоча майстерність фахівця й накопичений ним досвід важко переоцінити, все ж без професійного обладнання бездоганно виконати ту чи іншу процедуру, що вимагає детальної діагности шкіри майже неможливо.

 

Робота майстра потребує довготривалої зосередженої уваги та постійної напруги очей, і саме лампа-лупа здатна забезпечити необхідне освітлення й багатократне збільшення шкірного покриву. Завдяки цим можливостям фахівцю вдасться провести своєчасну діагностику захворювань та необхідне лікування.

 

У наш час кожен має можливість придбати цей економічний та функціональний прилад, що відрізняється простотою в експлуатації та підвищеним рівнем комфорту за розумну ціну.

 

В інтернет-магазині http://willshop.com.ua/lampi-lupi представлено широкий вибір ламп-луп та запасних частин до них від відомих виробників професійного косметологічного обладнання по прийнятній вартості. В наявності моделі на 3, 5 та 8 діоптрій різної конфігурації: настільні, підлогові та налобні, з регулюванням яскравості та без цієї функції. Вся продукція відповідає найвищим стандартам якості, на кожну модель поширюється гарантійний строк.

13.03.2017



Рівне-Ракурс №10 від 13.03.2017p. 
На головну сторінку