Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №802 від 23.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пісні картопляні пиріжки

Пісні картопляні пиріжки

На 4 порції: 500гр.картоплі 1ст.л. цільнозернового борошна + 1ст.л.для рук 300гр. грибів 1 велика цибулина Сіль, перець за смаком

Перш за все чистимо та відварюємо картоплю до готовності. Воду зливаємо, а гарячу картоплю пробиваємо погружним блендером. Утвориться клейка маса, це виділився крохмаль, який буде тримати наше тісто замість яйця, солимо, перчимо. Повністю охолоджуємо, додаємо 1 ст.л. борошна, замішуємо ложкою тісто.

Для начинки цибулю підсмажуємо, додаємо гриби, відразу солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції, так як гриби немов губка вбирають у себе всі смаки та аромати. Охолоджуємо та теж пробиваємо блендером, але не до однорідності, просто злегка подрібнюємо.

Припорошуємо руки борошном і формуємо пиріжки, смажимо в олії, викладаємо на паперовий рушничок, щоб увібралася зайва олія.

23.03.2017





Рівне-Ракурс №10 від 23.03.2017p. 
На головну сторінку