Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №803 від 30.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Екстра-ліга: огляд перших чвертьфінальних матчів

Екстра-ліга: огляд перших чвертьфінальних матчів

У вітчизняній Екстра-лізі стартувала чвертьфінальна серія плей-офф чемпіонату України серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга». Пропонуємо Вашій увазі результати перших матчів, зіграних 25 березня.

Матч в Івано-Франківську очікувався з інтересом, тому що було багато питань без відповідей. І, судячи з результату першої гри між «Ураганом» та «Локомотивом», деякі питання отримали не тільки відповідь, а і доповнення до них. Нерозв’язаною проблемою став для «драконів» автор хет-трика Богдан Свірідов. Фактично його два голи у той момент, коли ще була нічия, схилили шальки терезів на користь «Локо». Але ніхто не міг передбачити, що «залізничники» зіграють так результативно, та ще й в Івано-Франківську. Звідси робиться наступний висновок: робота над помилками після провалу в Покровському якщо і була зроблена, то не належним чином. Погодьтесь: не може така команда, як «Ураган», у двох матчах поспіль пропускати більше п’яти м’ячів. Тому, поки що складно сказати, за рахунок чого «Ураган» зможе повернути інтригу в серії до двох перемог, адже прикарпатцям доведеться зіграти у Харкові.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Локомотив» (Харків) – 3:7

Голи: Корсун (15), Кіндратів (34), Зварич (35) – Свірідов (12, 18, 21), Д. Сорокін (23, 40), Литвиненко (32), Лебідь (36)

Найдовший серед перших матчів чвертьфінальної серії плей-офф Екстра-ліги був зіграний у Покровському. Чому найдовший? Тому що там не обійшлося без додаткового часу, тому що в основний час була зафіксована нульова нічия. А от у додаткові десять хвилин «Енергія» все-таки схилила шальки терезів на свою користь. Всі основні події сталися у другому екстра-таймі. Саме тоді львів’янам вдалося двічі вразити ворота «Титан-Зорі». Таким чином, «енергетики» взяли реванш за поразку в Покровському у рамках регулярного чемпіонату.

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Енергія» (Львів) – 0:2

Голи: Лінник (46 – автогол), Мих. Грицина (50)

Попередження: Пічкуров (40), Мельник (50) – Багряк (24), Мих. Грицина (37)

Гравці хмельницького «Сокола» розуміли, що для того, щоб мати перевагу над «Продексімом», треба перемагати вдома. Тому що потім у Херсоні буде складніше. І підопічні Романа Ковальчика вже на початку матчу застали «мельників» зненацька, повівши в рахунку. А потім «соколята» поставили перед підопічними ще складніше завдання – відігратися з 0:2. Херсонці у перерві добряче подумали, як впоратися з таким завданням, і таки змогли його виконати незадовго до кінця другого тайму. І тоді вже здавалося, що овертайму не уникнути. Однак, у «Сокола» був Дмитро Мартинюк – саме його гол на 40-й хвилині дозволив «Соколу» святкувати перемогу в основний час та повести у серії.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Продексім» (Херсон) – 3:2

Голи: Хамдамов (3), Педяш (16), Мартинюк (40) – Волянюк (23), Ланко (39)

Попередження: Щербань (14), Хамдамов (18), Шеремета (21), Лисенко (35) – Калуков (34), Ципун (37)

У Рівному відбулася справжня драма. Починалася вона, як і належить за сюжетом, з того, що обидві команди показали свої амбіції. Це було доведено взаємними гольовими «уколами» на 7-й хвилині. А трохи згодом «ХІТ» спробував зробити заявку на перемогу, повівши по ходу першого тайму з рахунком 3:1. Однак, «кардинали» знову показали свій характер. По-перше – вони забили «гол у роздягальню». По-друге – вони хоч і програвали по ходу другого тайму 3:4, але все одно плекали надію на те, що їм вдасться зрівняти рахунок. І така можливість була на 37-й хвилині. Саме тоді у ворота «ХІТа» був призначений дабл-пенальті. Але Мануйленко його не забив. І це був реальний втрачений шанс врятувати гру або хоча б перевести її в овертайм. А так цей промах дозволив «ХІТу» святкувати перемогу в першому матчі чвертьфінальної серії.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ) – 3:4

Голи: Басич (7, 26), Новак (20) – Шувалов (7), Журба (13), Юнаков (17), Дзюба (26)

Попередження: Піддубний (12), Новак (26), Дурбан (34) – Журба (22), І. Борсук (27), Шевченко (28), Корнійчук (33)

На 37-й хвилині Мануйленко («Кардинал-Рівне») не реалізував 10-метровий.

Другі матчі чвертьфінальної серії заплановані на 1 квітня.

30.03.2017Прес-служба Асоціації футзалу України



Рівне-Ракурс №10 від 30.03.2017p. 
На головну сторінку