Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №804 від 06.04.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс незвичайного

Портрет Меланії Трамп розкритикували через обручку з 25-каратним діамантом

Портрет Меланії Трамп розкритикували через обручку з 25-каратним діамантом

3 квітня в Twitter з’явився перший портрет Меланії Трамп в ролі першої леї США. Білий дім представив офіційний портрет, а також склав біографію дружини американського президента Меланії Трамп.

Але і тут користувачі Мережі знайшли що розкритикувати. Їм не сподобалося кількість фотошопу, який був використаний на портреті Меланії, а також їх збентежила обручка з 25-каратним діамантом. Як вдалося з’ясувати, цю обручку Дональд Трамп подарував Меланії в 2014 році на 10-річчя весілля. Зараз це прикраса оцінюють в 150 тис. доларів.

Багатьох обурило те, як сімейство Трампа акцентує увагу на своєму багатстві.

Меланія Трамп не раз говорила про те, що необхідно допомагати людям з нестабільним матеріальним становищем. Саме тому її портрет розкритикували і додали, що краще б вона продала обручку і допомогла тим людям, про яких говорила.

Будинки зірок: Анджеліна Джолі хоче купити особняк

за 25 млн доларів

Анджеліна Джолі продовжує жити зі своїми дітьми в орендованому будинку біля Лос-Анджелеса.

Актриса Анджеліна Джолі тільки закінчила розгляди з приводу майна з Бредом Піттом, як уже готується до великої купівлі. Журналісти дізналися, що Джолі хоче купити новий будинок. Вона планує, як пишуть ЗМІ, придбати великий будинок недалеко від Лос-Анджелісу.

Пліткарі говорили, що Анджеліна Джолі готується до переїзду в Лондон. Але, мабуть, план помінялися. Джолі пригледіла особняк в Каліфорнії. Будинок належить оскароносному режисерові і продюсерові Сесіль Де Міллі. Його вартість оцінюється в 25 мільйонів доларів.

Поки немає офіційного підтвердження цієї новини. Угода офіційно не оформлена.

До слова, Джолі і її з Піттом шестеро дітей живуть зараз в орендованій будинку в Хідден Хіллс, округ Лос-Анджелес.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі розповіла, що збирається робити після розлучення. Актриса розповіла про свої плани, які здійснить після розлучення.

Надія Дорофеєва стане співведучою «Світського життя»

У новому випуску «Світського життя», який вийде в ефір першого квітня о 23:10 на каналі 1+1, до зіркових репортерів програми приєднається солістка гурту Время и Стекло Надія Дорофеєва. Співачка дуже любить мультики, тому з задоволенням взяла на себе функції Катерини Осадчої на прем’єрі мультфільму «Смурфики. Загублене містечко».

Стараннями стилістів програми співачка виглядала на прем'єрі як справжня Смурфетка — у модному синьому комбінезоні зі штанями-кюлотами та білому тюрбані на голові. Після вечора в ролі світського репортера Надія зізналася, що заміняти Катерину Осадчу — нелегка справа.

"Я дуже хвилювалася. Бути репортером дуже непросто. У повсякденному житті я розмовляю російською мовою, а у програмі потрібно було спілкуватися українською. Тому я підготувала собі декілька підказок. Одна справа — дублювати український мультик, де усі фрази перед тобою на екрані, інша — вільно орієнтуватися у питаннях на інтерв'ю, розмовляти правильно. Тож для мене це стало справжнім викликом!" - сказала Надя Дорофєєва.

Співрозмовниками Надії стали колеги-артисти: співак Дзідзьо, солістка The Hardkiss Юлія Саніна, комік Дядя Жора. А також — родина футболіста Андрія П'ятова.

"Колеги мене усіляко підтримували, за що я їм вдячна. А найлегше мені дався запис підводок, бо в мене великий досвід телезйомок" - зізналась Надія.

06.04.2017



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2017p. 
На головну сторінку