Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №804 від 06.04.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Ваше обличчя буде виглядати на 10 років молодше

Ваше обличчя буде виглядати на 10 років молодше

Рис - дивовижне джерело лінолевої кислоти і сквалену - потужного акнтіоксіданта, який стимулює вироблення колагену. Останній сповільнює утворення на шкірі зморшок і захищає її від негативного впливу сонця.

А ще в рисі повно вітаміну Е і гамма-орзінола, відомого своєю здатністю захищати серце і знижувати рівень холестерину в крові.

На жаль, якщо не брати до уваги японців, більшість людей не знають про ці факти. Рис дійсно здатний на чудеса, коли справа доходить до питань омолодження.

Ми пропонуємо вам зробити цю супер-просту маску для обличчя, яка поліпшить його колір і згладить зморшки.

Вам знадобиться:

3 столові ложки рису;

1 столова ложка молока;

1 столова ложка меду;

Як готувати:

Відваріть і процідіть рис. Воду, яка з нього стече, збережіть. Додайте в кашу столову ложку теплого молока і ложку меду.

Нанесіть маску з цього розчину на чисту і суху шкіру. Залиште її на обличчі, поки вона повністю не висохне. А потім змийте її водою, в якій ви готували рис.

Рисова вода має сильні антиоксидантні властивості. Вона зволожує шкіру і стимулює кровообіг. Ця вода також допомагає у видаленні пігментних плям і знімає запальні процеси на шкірі. Використовувати її можна і перед тим, як ви збираєтеся засмагати: вона зволожить шкіру і захистить її від утворення нових зморшок.

Для досягнення оптимального результату рекомендується накладати рисову маску принаймні один раз в тиждень. Повторіть цю процедуру кілька разів - і станете виглядати на 10 років молодше.

06.04.2017



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2017p. 
На головну сторінку