Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №266 від 16.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Напад на таксиста

Черговий напад на таксиста трапився поблизу села Ново-Українка Рівненського району. Пасажири затягнули чоловіка до канави і почали бити його, вимагаючи віддати ключі від авто.

...Пізно ввечері 36-річному таксисту, який працює в одній із рівненських приватних фірм, зателефонував невідомий чоловік та замовив таксі до села Ново-Українка, яке розташоване неподалік Тучинського полігону. Замість одного пасажира в таксі сіло троє молодиків. На повороті до дачного масиву один із пасажирів попросив зупинитися через те, що йому начебто стало зле.

Таксист запідозрив щось недобре і теж вийшов з авто, вийнявши із замка запалювання ключі. Коли почув постріл, почав тікати. Однак пасажири наздогнали його і затягнули до канави. Один із нападників поставив ногу чоловіку на голову, інший бив по голові пістолетом.

Забравши у водія ключі, зловмисники почали міркувати, чи не добити таксиста, адже він бачив їхні обличчя. У цей час зі сторони Тучина їхало два КАМАЗи. Зупинилися. Водії вантажівок кинулися на допомогу таксисту, сполохавши нападників - таким чином життя чоловіка було врятоване. Зараз він перебуває у відділенні нейрохірургії міської лікарні у важкому стані.

Тим часом правоохоронці за гарячими слідами затримали зловмисників. “Організатором” злочину виявився 18-річний студент одного із вузів Рівного, який “підключив” до брудної справи двох 17-річних товаришів. Усі троє - рівняни. Порушено кримінальну справу.

16.11.2006Тамара ЛИСЕНКО, старший інспектор ЦЗГ УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2006p. 
На головну сторінку