Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №809 від 11.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

У Рівному визначили переможців Міжнародного дня спорту

З ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та за підтримки Організації Об’єднаних Націй по всьому світу 6-ого квітня відзначають Міжнародний день спорту заради розвитку та миру. Такий захід з`явився на календарях любителів спорту ще в 2013 році, коли під час засідання Генеральної Асамблеї ООН було ухвалене рішення про щорічне відзначення цього дня.

В Рівненській області з нагоди Міжнародного дня спорту були організовані вже традиційні Фестивалі здорового способу життя. В ході заходів на центральних площах, у навчальних закладах та у інших місцях масового перебування населення відбувалися спортивні естафети, вікторини, конкурси малюнків на спортивну тематику, показові виступи спортсменів та інші форми активного дозвілля.

З року в рік кількість учасників заходу невпинно зростає. Минулоріч участь в активностях взяли близько 25 тисяч чоловік, а цього року кількість залучених любителів спорту сягнула позначки в 36 тисяч. Це один з наймасовіших заходів, які проводяться в області, що говорить про його успішність і цікавість для всіх верств населення.

Оскільки фестиваль має змагальний характер, за його підсумками завжди визначаються переможці і призери. Цього разу перше місце зуміло вибороти управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому, другим став відділ освіти, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації, а замкнуло трійку лідерів управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації. Всі вони отримають відзнаки і нагороди від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

11.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 11.05.2017p. 
На головну сторінку