Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №810 від 18.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Хто очолить колектив Рівненського обласного онкологічного диспансеру?

В Рівненському обласному онкологічному диспансері за участі голови облради Миколи Драганчука та керівника фракції ВО «Батьківщина» в облраді Миколи Кучерука відбулися збори колективу, на яких працівники закладу голосували, кого хочуть бачити головним лікарем. Перед початком голосування Микола Драганчук відмітив, що збори повинні пройти чесно та демократично. Та додав, що рішення медперсоналу хоч і рекомендаційне, але дуже важливе для депутатів.

2 червня на черговому засіданні сесії обласної ради депутати обиратимуть головного лікаря Рівненського обласного онкологічного диспансеру, адже 26 червня закінчується термін дії контракту з нинішнім керівником. На цю посаду двоє кандидатів: Григорій Максим’як, який вже багато років очолює заклад і завідувач хірургічного відділення, депутат облради від «Батьківщини» Олександр Ткач. Сьогодні під час зборів вони представили свої програми, які планують реалізувати. А ще наголосили, що попри те, що конкуренти, мають між собою добрі відносини.

Зокрема, Григорій Максим’як розповів, що рівненський онкодиспансер один із кращих у західному регіоні. Основне, наголосив, - стабільність і розвиток.

Натомість Олександр Ткач відмітив, що заклад має як кадрові, так і технічні можливості, аби працювати ще ефективніше. Він вважає за потрібне провести внутрішній аудит, аби відшукати резерви для введення додаткових технологій лікування. Також поставив акцент на необхідності добудови корпусу медзакладу, який вже частково зведений.

- Ніхто не каже, що нинішній керівник піде з закладу, але завжди приходить щось прогресивне, нове. І воно має право на підтримку. А Григорій Іванович завжди може «підставити плече», - зазначив під час зборів Микола Кучерук.

У результаті голосування більшість голосів – 192 (54%) – набрав нинішній керівник закладу Григорій Максим’як. Олександр Ткач здобув підтримку 164 (46%) членів колективу.

18.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2017p. 
На головну сторінку