Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №810 від 18.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Руїни скандального кафе «Домінус» в центрі парку демонтовано (коментар міського голови)

Завершилась багаторічна епопея зі знесенням аварійного комплексу кафе «Домінус», що розташовувався в самісінькому центрі парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка. Багато рівнян дивувалися, чому ця руїна так довго залишалася недоторканною і «прикрашає» своїм виглядом центральний парк міста. А це тому, що за законом його просто не могли знести раніше, коментує міський голова Рівного Володимир Хомко:

Увесь час йшли судові процеси, і ось нарешті ми отримали рішення суду, який зобов’язав власників «Домінуса» демонтувати свої аварійні споруди. З огляду на те, що цього вони не зробили, то в присутності виконавчої служби і національної поліції знесення здійснили працівники парку. Одразу скажу, що більше жодного кафе на цьому місці побудовано не буде, максимум клумба або дитячий майданчик, щоби ні у кого не виникало спокуси загарбати цей ласий шматок паркової землі. Хочу нагадати, ще до завершення всіх судових процесів оголошення про продаж цієї земельної ділянки, вартість якої оцінили у 300 тисяч доларів США, було розміщено у мережі інтернет. Погодьтеся, непоганий заробіток – взяти кафе, оформити в шахрайський спосіб під нього земельну ділянку в центрі парку і отримати кількасот тисяч доларів.

До речі, якщо ви пам’ятаєте, коли саме розгорілася боротьба за цю земельну ділянку, пан Лишенюк звинуватив міського голову Рівного у вимаганні хабара. Так от, суд із цього питання Володимир Хомко виграв. Попереду друга частина суду, адже винні у наклепі мають принести вибачення, а оскільки вони цього не роблять, то у зв’язку з цим порушено кримінальну справу, крім того, на черзі ще справа про сплату 100 тисяч гривень за нанесення моральних збитків.

18.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2017p. 
На головну сторінку