Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №811 від 25.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

У Рівному відбулася конференція крайової організації «Народного Руху України»

У Рівному відбулася конференція крайової організації «Народного Руху України»

Конференція крайової організації «Народного Руху України» відбулася у Рівному 21 травня. У ній взяли участь представники місцевих осередків партії, а також політичної ради НРУ.

Як розповів голова рівненського міського осередку «Народного Руху України» Андрій Брегін, під час конференції визначилися із делегатами від Рівненщини, які візьмуть участь у звітно-виборчому з’їзді партії, що проходитиме в Києві 28 травня.

- Також присутні одноголосно підтримали кандидатуру на голову партії народного депутата України Віктора Кривенка. Окрім того, обговорили актуальні питання діяльності крайової організації НРУ та плани на майбутнє. Участь у конференції, крім представників місцевих організацій партії, взяли й гості з Києва. Зокрема, член політради Іваненко Сергій, заступник голови НРУ, народний депутат Павло Кишкар та керуючий управою Віктор Косарчук. Взагалі, конференція вийшла змістовною та насиченою. Не обійшлося і без нагород та подарунків. Так, найактивніші члени партії отримали грамоти та подарунки від представників політичної ради НРУ. Також представники партії передали футбольну форму для вихованців костопільської спортивної школи, - зазначив Андрій Брегін.

25.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2017p. 
На головну сторінку