Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №811 від 25.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Україна – європейська країна

Україна – європейська країна

20 травня в Рівному урочисто відсвяткували День Європи. Колона учасників з національними прапорами, стягами Європейського Союзу та країн-членів ЄС пройшла від майдану Магдебурського права до майдану Незалежності. Учні рівненських шкіл були одягнені у національні костюми країн-учасниць Європейської спільноти.

Для рівнян та гостей міста провели майстер-класи, вікторини, спортивні конкурси. Частиною цього дійства стали й учні НВК «Колегіум». Найактивніші з них взяли участь в спортивних конкурсах та естафетах, організованих за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради та РМЦФЗН «Спорт для всіх». Метою проведення цих фізкультурно-оздоровчих заходів є піднесення престижу фізичної культури, пропаганди здорового способу життя та залучення жителів міста до організованої рухової активності. На майдані Незалежності для усіх бажаючих проводились спортивні конкурси та естафети. Школярі НВК «Колегіум» були представлені двома віковими групами: молодшу представляла команда «Зірка» (3-4 кл.) та середню – команда «Екстрім» (6-7 кл.). Програма змагань складалась з спортивних конкурсів та естафет. У всіх трьох спортивних конкурсах: «Обертання гімнастичного обруча», «Скакалка», «Жонглювання м’ячем» – перемогу святкували вихованці «Колегіума». Вони ж були одними з кращих і в командних естафетах, посівши призові місця.

Діти – це наше майбутнє. Від того, які цінності в них будуть виховувати батьки, вчителі та суспільство навколо – залежить майбутнє нашої держави.

Разом з тим, на згадку про незабутню подію і спортивне свято діти, окрім яскравих емоцій, отримали олімпійські подарунки. Як відзначають самі учасники – для них ці змагання стали веселим випробуванням та подарували гарні емоції.

Після закінчення усіх спортивних конкурсів, усі бажаючі могли спробувати українські страви та кондитерські вироби.

25.05.2017Олег Левенець



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2017p. 
На головну сторінку