Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №812 від 07.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Матраци для лікування захворювань спини

Століття технічних інновацій дедалі частіше супроводжують захворювання опорно - рухового апарату (ОРА). Надмірні фізичні навантаження, «сидяча» робота за комп'ютером, авітаміноз (як один з факторів незбалансованого харчування) – все це призводить до дисфункцій кістково-хрящової тканини, незалежно від віку людини. Ортопеди єдині думки про те, що причинами сколіозу, остеохондрозу, спондильозу, ситуативних болів в спині нерідко є «неправильні» матраци. У горизонтальному положенні людина знаходиться від 6 годин на добу, тому, вкрай важливо, щоб його скелет під час сну повноцінно відпочивав, а не напружувався.

Якість ліжка і постільної білизни впливає на комфортність сну. Зовнішнє різноманітність матраців, представлених в інтернет-магазині Меблі-Окей, не перечет внутрішньою структурою виробів: практично всі моделі – ортопедичні, тобто виконані за рекомендаціями фахівців-медиків, які добре розбираються в причинах розвитку захворювань ОРА.

Здорова профілактика остеохондрозу, сколіозу, радикуліту і т. д.

Матраци

Існує три базових типи жорсткості матраців, схвалених ортопедами:

Саме 3-й тип виробів рекомендований як засіб інтенсивної профілактики і лікування захворювань спини, шийного відділу хребта, суглобів, м'язових тканин і т. д.

Унікальна конструкція «ортопеда» з посиленням локальних зон дозволяє опорно-руховому апарату знаходитися в природному для нього положенні: не провисаючи в області ніг і тазу, не загострюючи кут голови по відношенню до хребта. Якісний і безпечний матрац – це також профілактика:

Матраци ортопедичного плану (пружинні і безпружинні) рекомендовані навіть дітям – настільки очевидний ефект. Саме жорсткий безпружинний матрац названий педіатрами як один з дійових засобів профілактики деформації постави в ранньому та дошкільному віці.

Ортопедичний матрац необхідний також людям, які перенесли операції, пацієнтам після травм і переломів, вагітним, особам похилого віку.

Поліпшення сну і загального фізичного тонусу організму відзначають вже через кілька днів після початку експлуатації спеціального матраца. Вибору жорсткості виробу повинна передувати консультація у лікаря.

Для такого інноваційного продукту як ортопедичні матраци магазин – запорука якості. Гарантії того, що на ринку або з рук ви купите дійсно виріб сертифіковане – ні, тому не ризикуйте власним здоров'ям, замовляйте «ортопеди» необхідних параметрів на легалізованих торгових майданчиках.

Джерело: http://12millionov.com/obzor/matrasy-dlya-lecheniya-zabolevanij-spiny

07.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2017p. 
На головну сторінку