Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №813 від 08.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

«Рівненщину туристичну» популяризують на всю Україну

Можливості активного туризму на Рівненщині побачить вся Україна.

Журналісти 14 відомих всеукраїнських видань прибули на Рівненщину, аби на собі відчути унікальність нашого краю та популяризувати відпочинок в нашій області.

Зокрема, про «Рівненщину туристичну» писатимуть такі популярні видання як «Мандри», «Наталі», «Ліза», «Главред», «Факти і коментарі» та інші.

Туристичний потенціал презентував голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

«Нам є що показати як журналістам, так і туристам. Є чим їх здивувати. Розвитоктуризму та збільшення потоку мандрівників є одним з пріоритетів у нашій роботі. Минулого року відбулися важливі події у цій галузі. Це – відродження аеропорту, передача Тараканівського форту на баланс області. Досягненням стало відновлення спідвею», - розповів Олексій Муляренко присутнім.

За словами керівника області, над популяризацією туристичного потенціалу працюють і цьогоріч.

З цією метою розпочали  створювати Центри туризму, які є по суті осередками туристичної промоції. Перший такий інформаційний офіс нещодавно відкрили в Острозі, аналогічні будуть створені в Дубно, Корці, Сарнах, Рівному, Володимирці та Клевані.

Велику увагу також буде приділено інфраструктурі навколо туристичних об’єктів. Це і ремонт доріг, встановлення інформаційно-вказівних знаків європейського зразка, облаштування зручних під’їзних шляхів, місць паркування, санітарних зон та оглядових майданчиків тощо.

На журналістів, які перебувають на Рівненщині, чекає 3-х денний активний прес-тур. Зокрема, гості зустрінуться із учасниками веломарафону «Поліська Січ», сплавляться по Случу, побувають в Музеї лісу та авіаційно-спортивному клубі у селі Воронів Гощанського району. Також журналісти потраплять на тренування зі спідвею та в кінноспортивний клуб «Патріот».

08.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 08.06.2017p. 
На головну сторінку