Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №813 від 08.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

У Рівному відзначили найкращі ЗМІ

У Рівному відзначили найкращі ЗМІ

В приміщенні комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради проведено урочисте нагородження переможців обласного конкурсу серед засобів масової інформації на краще висвітлення фізкультурного руху «Спорт для всіх», присвяченого Дню журналіста України. Конкурс проводився вперше і тривав протягом січня-травня 2017 року.

Його ініціатором та організатором став КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Рівненською обласною організацією національної спілки журналістів України за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Метою проведення конкурсу було широке висвітлення фізкультурного руху «Спорт для всіх» у засобах масової інформації, пропаганда здорового способу життя та відзначення кращих ЗМІ з нагоди Дня журналіста України.

За підсумками проведення заходу визначено переможців у номінаціях. У номінації «Найкраще висвітлення фізкультурного руху «Спорт для всіх» на радіо та телебаченні» перемогу здобуло закрите акціонерне товариство «Радіо Трек». Найкраще пропагувала фізкультурний рух «Спорт для всіх» у друкованих періодичних виданнях громадсько-політична обласна газета «Рівне-Ракурс». Інформаційний портал «ЧаРівне. інфо» найбільше інформує населення про здоровий спосіб життя в електронних виданнях, а комунальний заклад «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради найкраще це робить у соціальних мережах.

Переможці конкурсу нагороджені дипломами, кубками КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами Відділення НОК України в Рівненській області.

Також отримала свої нагороди і редакція сайту «ВСЕ про СПОРТ» на чолі з редактором Віктором Самчуком. Їх відзначено за перемогу у 13 Всеукраїнському конкурсі телевізійних спортивних програм «Світ спорту 2017» у номінації «За найкраще висвітлення спортивного життя регіону».

08.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 08.06.2017p. 
На головну сторінку