Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №817 від 06.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Закуска з кабачків

Закуска з кабачків

На 1 кг кабачків, цукіні: 3-4 моркви Для маринаду: 1/3 ст. олії (80мл) 3 ст.л. яблучного оцту 1 ст.л. меду 2 зубчики часнику сіль, перець за смаком

Все просто – цукіні чи кабачки нарізаємо тоненькими пластинками за допомогою овочечистки, так само робимо з морквою. Трохи присипаємо сіллю (крупного помолу) і залишаємо на 10-15 хвилин, щоб овочі пустили сік.

Для маринаду часник пропускаємо через прес і змішуємо з іншими інгредієнтами. Я сіль не додавала, а перець замінила на пластівці паприки.

Овочі злегка промити (якщо додаєте сіль до маринаду, то промивати треба ретельно). Заливаємо маринадом і акуратно руками трохи проворушили, щоб маринад обволік більше овочів.

Ставимо в холодильник на 1-2 години. Зберігати в холодильнику можна до тижня.

Більше цікавих рецептів та корисної інформації можна знайти на сайті PIKA.RV.UA

06.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2017p. 
На головну сторінку