Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №818 від 13.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Оздоровлюємося спортивно

Оздоровлюємося спортивно

В смт Степань Сарненського району, на березі мальовничої річки Горинь знаходиться однойменний дитячий санаторно-оздоровчий заклад. На Рівненщині він є одним з найпопулярніших завдяки своїм лікувальним торф’яним грязям та мінеральним водам. Але звісно, юним відпочиваючим потрібен не лише спокій та оздоровлення, а й активне дозвілля.

Допомагає санаторію в організації такого дозвілля комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області, вони щороку проводять тут різноманітні спортивно масові заходи. Цього разу це були спортивні змагання під назвою «Олімпійське літо». Саме «Олімпійське», тому що воно покликане викликати в дітей інтерес до активного відпочинку, здорового способу життя і розповісти їм більше про олімпійські цінності та ідеали спорту.

Деякі діти, котрі цього разу боролися за перемогу, раніше вже долучалися до подібних заходів. Перед кожним новим стартом вони ділилися досвідом зі своїми товаришами по команді і разом вибудовували спільну стратегію. Зрештою, всі зуміли виконати поставленні завдання, а найкраще з цим впоралася команда «Аурум». Їхня назва виявилася пророчою, адже «Аурум», це латинська назва золота. Можливо саме вона допомогла їм вибороти золоті нагороди. Закінчився захід урочистим нагородженням переможців та призерів індивідуальних та командних конкурсів. Але навіть ті діти, котрі не зуміли здійнятися на п’єдестал, отримали свої відзнаки за участь.

13.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2017p. 
На головну сторінку