Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №819 від 20.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Острозі відбувся черговий етап спартакіади

В Острозі відбувся черговий етап спартакіади

На Рівненщині впродовж липня - вересня 2017 року в підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА проводиться спартакіада «Рух заради здоров’я». Її черговий етап відбувся в комунальному закладі «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради. Тут перебувають лише жінки, котрі мають психоневрологічні захворювання та потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування.

Для них регулярно проводяться різноманітні культурно-мистецькі заходи та фестивалі художньої самодіяльності. Також, вони з задоволенням долучаються до спортивно-масових заходів, які для них організовують працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Щороку для підопічних проводяться цікаві естафети і конкурси. Ті, в свою чергу, завжди тренуються перед такими заходами і створюють свої команди, в складі яких і борються за перемогу. Цього разу в кожного колективу була своя спеціальна спортивна форма та взуття, яка відрізняла їх від суперників.

Під час змагань їм потрібно якомога швидше подолати встановлені дистанції. Завдання ускладнювалося ще й тим, що на кожному старті слід було використовувати новий інвентар. Цього разу це були футбольні, баскетбольні та фітбольні м’ячі, флорбольні ключки, спеціальні кільця, та багато іншого.

20.07.2017Зі всім цим різноманіттям вони достатньо добре впоралися, адже більшість з них мають досвід участі в подібних змаганнях на минулорічних стартах. За підсумками нинішніх змагань всі учасниці отримати нагороди. Вони були відзначені призами від адміністрації установи та Відділення НОК України в Рівненській області.



Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2017p. 
На головну сторінку