Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №819 від 20.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Юрій Вірт: «Задоволений грою і результатом»

Юрій Вірт: «Задоволений грою і результатом»

Головний тренер Народного Клубу «Верес» Юрій Вірт прокоментував дії своїх підопічних у матчі стартового туру чемпіонату Прем’єр-ліги, в якому «Верес» зіграв унічию із «Маріуполем»:

- Вважаю, що у першому таймі ми відіграли добре. «Маріуполь» практично не мав гольових моментів. За виключенням заключних трьох хвилин. Другий тайм, звичайно, хотілося розпочати зовсім по-іншому. Ми часто помилялися. Господарі могли забити. Я після гри подякував Саші Бандурі. У декількох епізодах він нас серйозно виручив.

Ми також мали свої гольові моменти. Непогано виходили з оборони в атаку. Але не вистачало останнього пасу і завершального удару. Якби трохи везіння - могли б поїхати з Маріуполя із трьома очками. Я задоволений і грою, і результатом.

- Як почуваєтеся в якості головного тренера?

- Звикаю. Звісно, було хвилювання. Адже це перша гра на рівні Прем’єр-ліги. Розумів, що важливо здобути результат і продемонструвати хорошу гру. Але ми зараз створюємо нову команду. На поле у старті вийшли одразу вісім новачків. Хлопці мали доволі мало часу, аби зігратися. І у заявці в нас поки лише 17 футболістів. Тому, попереду ще багато роботи. Сподіваюся, що у нас все вийде.

- Що можете сказати про «проблему Маріуполя»? Два клуби Прем’єр-ліги досі відмовляються сюди їхати...

- Ми були тут три дні. Все було добре. І з супроводом, і з безпекою. Не розумію, чому сюди не хочуть їхати.

20.07.2017Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2017p. 
На головну сторінку