Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №820 від 27.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» вдруге у сезоні грає у нічию

«Верес» вдруге у сезоні грає у нічию

Вдруге у сезоні рівненський «Верес» зіграв у нульову нічию. Втім, цього разу рівняни поділили очки із учасником Ліги Європи - «Олександрією». Маючи при цьому реальні шанси здобути навіть перемогу.

«Верес» - «Олександрія» - 0:0

Чемпіонат Української Прем’єр-ліги, 2-й тур

22 липня 2017 року, Львів, стадіон «Арена Львів», 1715 глядачів

Арбітр:

Микола Балакін (Київ)

Асистенти арбітра:

Михайло Маланчук (Кіцмань), Володимир Журибіда (Луцьк)

Четвертий арбітр:

Дмитро Кутаков (Бровари)

Спостерігач арбітражу:

Орест Шмигельський (Львів)

Попередження:

Є.Пасіч (71) - Чеботаєв (60)

«Верес»:

Бандура – Адамюк, Борзенко, Іщенко, Сімінін, Карасюк, Морозенко, Є.Пасіч (Котляр, 78), Западня (Г.Пасіч, 11), Гринь (Сергійчук, 66), Степанюк.

Запасні:

Когут, Кучеров, Волошинович.

Головний тренер:

Юрій Вірт.

«Олександрія»:

Паньків – Чеботаєв, Каленчук, Полярус (Пономар, 70), Запорожан, Гітченко, Сітало, Грицук (Банада, 79), Бацула, Козак (Старенький, 56), Басов.

Запасні:

Леванідов, Бондаренко, Куліш, Пашаєв.

Головний тренер:

Володимир Шаран.

Рівно сотим в елітному дивізіоні чемпіонату України з футболу став для «Вереса» матч другого туру Прем’єр-ліги проти «Олександрії». Суперник – більш, ніж серйозний. Адже вже найближчого четверга команда Володимира Шарана вдруге у своїй історії зіграє у Лізі Європи.

Щоправда, до звітного матчу суперники підійшли у різному настрої. У стартовому турі чемпіонату «Олександрія» вдома поступилася донецькому «Олімпіку». Натомість, «Верес» - залишився цілком задоволеним виїзною нульовою у Маріуполі.

На звітний поєдинок, втім, рівняни вийшли у дещо видозміненому складі. Валерія Кучерова у центрі поля замінив Євген Морозенко. В атаці замість Михайла Сергійчука вийшов Сергій Гринь. А Євгена Пасіча на лівому фланзі замінив Артур Западня.

Гості розпочали матч впевненіше. Саме вони і сторили перший небезпечний момент. Максим Каленчук опинився на вбивчій позиції. Його удар в останню мить прийняв на себе Сергій Борзенко. Згодом, в одному з епізодів зазнав пошкодження і гру продовжити не зумів Артур Западня. А на лівому фланзі атаки замість нього з’явився Геннадій Пасіч.

Хвилин за десять перевірити пильність Олександра Бандури дальнім ударом намагався Василь Грицук. «Постріл» знову заблокували наші оборонці.

Ближче до завершення тайму шикарний контрвипад вдався нашій команді. Сергій Гринь на фланзі обіграв опонента, витримав паузу і віддав пас-«цукерочку» на Геннадія Пасіча, який вривався у штрафну гостей. Лише в останню мить хавбека «Вереса» випередив хтось із захисників. Свій шанс невдовзі мав Євген Морозенко. Втім, після розіграшу кутового півзахисник «Вереса» виявився неготовим до того, що м’яч дійде до нього…

Після перерви перший гольовий момент створили рівняни. Геннадій Пасіч виконав подачу справа, Сергій Гринь у стрибку дістав до м’яча, але пробити не зумів.

Ще мить і «Верес» створив «супершанс». Володимир Адамюк без опору опонентів пройшов до лицевої лінії і віддав передачу у вільну зону практично на порожні ворота. На жаль, нікого із партнерів там не було. Гості відповіли ударом Поляруса - у руки Бандурі.

Наша команда повністю освоїлася на полі і вже «Верес» почав атакувати гостріше. Красиву атаку «віялом» справа – наліво діагональним ударом завершував Євген Пасіч. Сильно і зовсім поряд зі стійкою.

Заключні хвилини матчу суперники провели у впертій позиційній боротьбі. А найреальнішу нагоду принести «Вересу» три очки, як і у Маріуполі, мав Євген Морозенко. Юрій Паньків з великими труднощами витягнув його удар зі штрафного з-під поперечини.

У підсумку - нічия - 0:0.

Гадаємо, окремо варто згадати про неймовірну підтримку, яку влаштували команді на «Арені Львів» майже дві тисячі активних вболівальників, більшість з яких прибула на матч саме з Рівного!

27.07.2017Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2017p. 
На головну сторінку