Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №820 від 27.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

МФК «Кардинал-Рівне» розпочав підготовку до нового сезону

МФК «Кардинал-Рівне» розпочав підготовку до нового сезону

МФК «Кардинал-Рівне» розпочав підготовку до нового футзального сезону. Команда зібралася у Рівному і найближчий тиждень готуватиметься у режимі дворазових тренувань на майданчику ДЮСШ-4. Крім того, на гравців чекають заняття із аквааеробіки.

За період літнього міжсезоння рівнянам вдалося зберегти кістяк команди, яка у минулому сезоні зупинилася за крок до потрапляння до «Фіналу чотирьох» Кубку України та пробилася до першого раунду плей-офф чемпіонату Екстра-ліги.

Участь у сьогоднішньому тренуванні взяв також президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка. А ведучий програми «Телеспорт» на телеканалі РТБ Сергій Татаренко вручив Олександру Басичу капітанську пов’язку зразка змагань рівня УЄФА.

Крім того, тренерський штаб команди працює і у напрямі можливого кадрового підсилення.

Наразі у таборі команди 15 виконавців. Серед них – і двоє потенційних новачків, чиї імена поки не розголошують. Найближчим часом на оглядини до МФК «Кардинал-Рівне» повинні прибути ще три виконавці.

Майбутню основу команди головний тренер Сергій Піддубний збирається випробувати на товариському турнірі в Одесі, який пройде з 28-го по 30-те липня. Також МФК «Кардинал-Рівне» планує взяти участь у ще щонайменше двох передсезонних турнірах. Наразі тривають перемовини.

27.07.2017Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2017p. 
На головну сторінку