Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №820 від 27.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

У Рівному радилися щодо популяризації здорового способу життя

Засідання координаційної ради з питань популяризації серед населення оздоровчої рухової активності відбулося під керівництвом заступника голови Рівненської облдержадміністрації Світлани Богатирчук-Кривко.

У своєму вступному слові Світлана Кирилівна наголосила про важливість виконання Плану заходів на 2017 рік щодо реалізації у Рівненській області Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» та особливу роль у реалізації таких заходів центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У свою чергу з інформацією виступив директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Микола Петренчук. Він зазначив, що необхідно активізувати проведення фізкультурно-оздоровчих заходів у районах, містах та об’єднаних територіальних громадах. Акцентувалась увага на прискоренні державної реєстрації центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Члени координаційної ради звернули увагу на посилення інформаційно-просвітницьких заходів щодо популяризації здорового способу життя. Загострювали питання активного відпочинку та дозвілля саме у сільській місцевості.

В цілому, на координаційній раді було озвучено ряд проблем, які необхідно вирішувати найближчим часом. Водночас від присутніх пролунало ряд побажань та пропозицій як їх вирішити.

По завершенню було узгоджено, що у поточному році буде проведено ще одне засідання, на якому будуть підведені підсумки роботи координаційної ради.

За результатами засідання підготовлено протокольні доручення заступника голови облдержадміністрації.

27.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2017p. 
На головну сторінку