Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Кмітлива нація» знову проводить спортивні змагання

«Кмітлива нація» знову проводить спортивні змагання

У літній табір «Savvy Nation» («Кмітлива нація»), що знаходиться в селі Олександрія Рівненського району, заїхала чергова зміна.

Тут діти не лише відпочивають від урбаністичного життя, а й беруть участь в різноманітних майстер-класах, тренінгах і семінарах. А невід’ємною частиною такого насиченого розпорядку дня є фізичні вправи та спортивні активності.

У проведенні заходів адміністрації закладу і вихователям допомагають обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділення НОК України у Рівненській області. Вони щозміни організовують для дітей командні змагання в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Дітлахи різного віку міряються в швидкості, силі та витривалості з іншими, заздалегідь сформованими колективами.

Цього разу кожна команда виступила дуже гідно. Протягом всього заходу була мінімальна кількість порушень правил, а всі учасники голосно підтримували як своїх товаришів по команді, так і опонентів. За такої атмосфери п’ять запланованих естафет промайнули дуже швидко і діти хотіли продовження.

Воно виявилося не менш цікавим, але вже в форматі індивідуальних змагань. Під час спортивних конкурсів лише по два учасники представляли кожен колектив. Особливо відзначилася учениця Рівненської ЗОШ №25 Діана Макеєва, яка перемогла в конкурсах «Кільця» та «Скакалка».

За досягнення організатори нагородили переможців і призерів спортивними нагородами та відзнаками.

17.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. 
На головну сторінку