Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №827 від 14.09.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Комунальний календар: реконструкція площі біля органного залу

В центрі Рівного біля органного залу, повним ходом тривають роботи з реконструкції площі. Попередньо, заплановано вимостити площу плиткою, замінити бордюри, відповідним чином обладнати пішохідні переходи.

На нараду з керівниками управління житлово-комунального господарства, та безпосередніми виконавцями робіт, на площу біля органного залу прибув міський голова Рівного Володимир Хомко. За його словами, виконання всіх упоряджувальних робіт, біля зали камерної і органної музики, є питанням надзвичайно важливим і принциповим, адже це доволі значуще з культурної точки зору місце розташоване в самісінькому середмісті Рівного. 

Сміттєзвалищу – нову дорогу

Прокладають нову дорогу до місцевого сміттєвого полігона, що біля Бармаків. Завдяки їй площа звалища збільшиться на 10%.

«У нас є територія, до якої неможливо заїхати на автомобілі. Через це пустувало близько 5 гектарів землі. Тому, аби туди можна було вивозити сміття, ми прокладаємо додаткову дорогу. Там можна буде захоронювати відходи ще мінімум 10 років», – розповів директор звалища Ростислав Кралюк.

Незабаром розпочнеться ремонт інфекційного відділення міської лікарні

Кошти виділила, як обласна. За словами начальника міського управління охорони здоров’я Вік­тора Іськіва, на сесії Рівненської міської ради виділили 900 тисяч гривень.

В тому, що роботи будуть проведені у повному обсязі, начальник управління не сумнівається. Нагадаємо, відділення є підрозділом обласного підпорядкування, його ремонт мав би відбутися коштом обласного бюджету. Втім, враховуючи, що значною частиною пацієнтів є мешканці міста, кошти на ремонт були виділені з міської скарбнички. 

14.09.2017



Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2017p. 
На головну сторінку