Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №828 від 21.09.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Робіть це раз на тиждень - і ваше обличчя буде виглядати на 10 років молодше

Рис - дивовижне джерело лінолевої кислоти і сквалену - потужного акнтіоксіданта, який стимулює вироблення колагену. Останній сповільнює утворення на шкірі зморшок і захищає її від негативного впливу сонця.

А ще в рисі повно вітаміну Е і гамма-орзінола, відомого своєю здатністю захищати серце і знижувати рівень холестерину в крові.

На жаль, якщо не брати до уваги японців, більшість людей не знають про ці факти. Рис дійсно здатний на чудеса, коли справа доходить до питань омолодження.

Ми пропонуємо вам зробити цю супер просту маску для обличчя, яка поліпшить його колір і згладить зморшки.

Вам знадобиться:

3 столові ложки рису;

1 столова ложка молока;

1 столова ложка меду;

Як готувати:

Відваріть і процідіть рис. Воду, яка з нього стече, збережіть. Додайте в кашу столову ложку теплого молока і теплу ложку меду.

Нанесіть маску з цього розчину на чисту і суху шкіру. Залиште її на обличчі, поки вона повністю не висохне. А потім змийте її водою, в якій ви готували рис.

Рисова вода має сильні антиоксидантні властивості. Вона зволожує шкіру і стимулює кровообіг. Ця вода також допомагає у видаленні пігментних плям і знімає запальні процеси на шкірі. Використовувати її можна і перед тим, як ви збираєтеся засмагати: вона зволожить шкіру і захистить її від утворення нових зморшок.

Для досягнення оптимального результату рекомендується накладати рисову маску принаймні один раз в тиждень. Повторіть цю процедуру кілька разів - і станете виглядати на 10 років молодше.

21.09.2017



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2017p. 
На головну сторінку