Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №269 від 07.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ноу-Хау

Секс із музикою

Секс із музикою

Український винахідник Григорій Чаусовський створив електромузичний презерватив. Гучність і якість мелодій, які видає музичний засіб контрацепції під час статевого акту, напряму залежать від пристрасті і поз коханців. Дослідний екземпляр, створений мешканцем Запоріжжя, представляє собою звичайний презерватив, до якого підключений спеціальний сенсорний аплікатор.

Він і подає сигнал на мініатюрний звуковий пристрій. Гучність музичного супроводу, за словами експертів, “прямо пропорційна силі емоційної пристрасті” під час сексу: чим вона більша, тим голосніше “грає” кондом. Крім того, мелодії змінюються залежно від пози коханців-меломанів.

Як стверджує український винахідник, музичний кондом сигналізує про настання ерекції і дозволяє більш точно визначити найбільш сприятливі дні для заняття сексом і зачаття дітей. За словами винахідника, презерватив абсолютно безпечний і струмом партнерів уразити не може.

Незабаром планується налагодити серійне виробництво кондомів. Утім, у музичного презерватива є один мінус: він видає звук поганої якості (як у мобільних телефонів старого покоління). Утім, вчені обіцяють “попрацювати над цією проблемою” і незабаром, імовірно, на прилавках секс-шопів можна буде побачити презервативи з поліфонією.

07.12.2006http://www.sex-health.com.ua



Рівне-Ракурс №10 від 07.12.2006p. 
На головну сторінку