Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №269 від 07.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вітаємо!

"Щоб успіхами Ваші будні квітли..."

"Щоб успіхами Ваші будні квітли..."

Кожна людина прагне щастя. Один шукає його у далеких країнах, інший - у багатстві, ще інший - у почестях. Хтось, кланяючись, випрошує щастя у людей, хтось виборює його, перемагаючи. І тільки мудра людина знає, що все, що потрібно їй для щастя, вона може отримати легко - в дарунок за добре життя.

Раїса Борисівна ГАВРИЛЮК - людина мудра. Адже, народившись на Хмельниччині, проживши багато років у Рівному, вона не шукала щастя у чужих світах, проте знайшла його у дорогому синові та надійному чоловікові. Ніколи не прагнучи неземних багатств і кар’єрних злетів, присвятила своє життя благородній справі - навчанню та вихованню дітей (уже майже 20 років Раїса Борисівна - директор загальноосвітньої школи №9). Вона ніколи не просить і не забирає щастя в людей, а двері її кабінету (для когось - храму, для когось - фортеці, для когось - просто затишної кімнати) - відчинені завжди.

8 грудня, в п’ятницю, Раїса Борисівна відзначає полудень віку. Педагоги дев’ятої школи по-справжньому пишаються своєю наставницею: адже вона - щаслива людина. Щастя її у тому, що живе і працює, даруючи тепло і чуйність людям, отримуючи у відповідь повагу і щирість.

Тож вітаємо Вас, дорога Раїсо Борисівно, із ювілеєм.

Бажаємо, щоб кожен рік

був світлим,

Щасливим без турбот

і без проблем,

Щоб успіхами Ваші будні квітли,

Добром, удачею і сонячним дощем!

07.12.2006З повагою, колектив Рівненської загальноосвітньої школи №9



Рівне-Ракурс №10 від 07.12.2006p. 
На головну сторінку