Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №841 від 21.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Рівненські поліцейські вибороли срібло у змаганнях з рукопашного бою

Рівненські поліцейські вибороли срібло у змаганнях з рукопашного бою

Півтори сотні поліцейських з Рівненської, Луганської та Донецької областей взяли участь у відкритому чемпіонаті ГУНП в Луганській області з рукопашного бою, приуроченого до Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС і Національної поліції України.

«Такі змагання для поліцейських це і заняття і практика. Вони кожного дня виходять на службу, кожного дня ловлять злочинців, тому вони повинні володіти навичками рукопашного бою», - зазначив головний суддя змагань Михайло Ласюченко.

На початку змагань всіх спортсменів привітали очільник Луганської області Юрій Гарбуз, начальник ГУНПв Луганській області, генерал поліції третього рангу Сергій Коміссаров та начальник поліції Рівненщини, полковник поліції Валерій Самчук. А на спортивні звершення, своїм виступом, надихнули спортсменів артисти ансамблю поліції Луганщини «Патруль».

День змагань виявився по-справжньому «гарячим», спортивна злість та азарт вирували на татамі. Усі учасники змагань продемонстрували добру фізичну підготовку та волю до перемоги.

Луганські поліцейські вибороли дванадцять медалей чемпіонату, п’ять з яких вищого ґатунку та зайняли перше місце у загальнокомандному заліку. Друге місце і чотири медалі завоювали спортсмени з Рівненщини, третє поліцейські Донецької області.

21.12.2017Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2017p. 
На головну сторінку