Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №846 від 01.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Коментар Миколи Драганчука:

Коментар Миколи Драганчука:

- Хочу сказати, що бачу своїм завданням у діяльності на посаді голови обласної ради чітко виконувати вимоги діючого законодавства та нормативних документів. Дійсно, лист з вимогою скликати позачергову сесію надійшов до обласної ради і був зареєстрований 19 січня. В цей час я перебував у відпустці. Коли ж вийшов на роботу і побачив цей документ, то у мене виникло багато питань до його авторів.

Ми всі пережили дуже важкий період в житті обласної ради, коли через процедурні порушення в обласної ради було два голови. Мені б дуже не хотілося, аби ті часи повернулися, тому таке серйозне питання, як відставка та обрання голови обласної ради вимагають дуже грамотного оформлення документів, аби потім не можна було їх оскаржити в судах. Автори ж листа припустилися серйозних помилок. Вони підготували цей документ на фірмовому бланку Рівненської обласної ради, тоді як інструкція з діловодства чітко вказує – такий лист має право підписувати лише керівництво ради. До того ж, у документі є помилки, а вимогу «призначити пленарне засідання 2 лютого, але не пізніше 24 січня», я взагалі не можу зрозуміти. Крім того, жодним словом в листі не вказано статус підписантів цього документу,не зазначено обгрунтування необхідності скликання позачергової сесії та не вказано пропонованого порядку денного сесії тощо. Розумію, що не так просто було авторам листа його підготувати, але все ж таки потрібно депутатам обласної ради розуміти важливість грамотної підготовки таких серйозних документів.

Тому очікую, що належно лист-звернення все-таки буде підготовлене та зареєстроване в обласній раді. Після чого його підпишу, і за два тижні проведемо позачергову сесію обласної ради.

01.02.2018



Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2018p. 
На головну сторінку