Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №847 від 08.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

10 завидних холостячок українського шоу-бізнесу

10 завидних холостячок українського шоу-бізнесу

Найбільш бажані холостячки: хто з українських знаменитостей зараз незаміжня?

LOBODA

Одна з тих співачок, яка завжди під об’єктивом камер, але особисте життя залишається за нею. Іноді Світлана Лобода провокує фотографіями, де вона обіймається з чоловіком viagra-shop.in.ua, і підписами з серцями, але через час говорить, що той чоловік — просто друг. Так що друга серця у неї поки що немає або співачка не говорить, що він є.

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль зараз активно займається своєю музичною кар’єрою, бере участь в талант-шоу в якості тренера. А що відбувається в особистому житті? Ніхто не знає. Подейкують, що у неї є коханий. Але це поки всього лише розмови.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська не приховує, що їй складно було пережити останнє розлучення. І повернутися в музичний стрій для неї — великий крок вперед. Після цього кроку вона повідомила, що готова на нові стосунки і відкрита до того, щоб створити сім’ю.

TAYANNA

Співачка TAYANNA, яка вдруге змагатиметься за можливість брати участь в конкурсі Євробачення 2018 від України, недавно випустила свій перший альбом. У ньому вона співає про нерозділене кохання. Зараз у неї за спиною один шлюб, який подарував їй дитину. Але серце співачки поки співає про самотність.

Настя Каменських

Ось про кого багато чуток, так це про Настю Каменських. Артистці раз за разом приписують романи і вагітність. Головним «претендентом» на її серце в ЗМІ виступає Потап. А що відбувається в особистому житті співачки - достовірно відомо тільки їй...

Злата Огнєвіч

Співачка Злата Огнєвіч недавно розлучилася з бойфрендом. Вона не показувала його публіці і казала, що він далекий від світу шоу-бізнесу. Злата розлучилася з хлопцем через те, що він ревнував її до роботи. Сподіваємося, скоро співачка знайде своє особисте щастя.

Марія Яремчук

Співачці Марії Яремчук теж приписують багато романів. Майже всі ті, хто з нею співають, потім виявляються її «хлопцями». З кимось у неї і був роман, але ще жодного разу вона не представляла свого хлопця офіційно. Так що поки і Яремчук вважаємо холостячкою.

Вікторія Смеюха

Найяскравіша учасниця групи НЕАНГЕЛЫ Вікторія Смеюха теж самотня. В даний момент вона не перебуває у стосунках. Але зізнається журналістам, що готова створити сім’ю, адже вважає, що сім’я — двигун, те, що змушує тебе підкорювати нові вершини.

Регіна Тодоренко

Співачка і ведуча Регіна Тодоренко недавно розлучилася з хлопцем, після чого з’явилася інформація, що Тодоренко готова до початку нових відносини. Артистка навіть публікує фото зі своїм новим хлопцем. Але поки пропозиції руки і серця немає. Та й називати його ім’я вона не хоче.

Даніела Заюшкіна

Солістка групи Vivienne Mort Даніела Заюшкіна також поки що незаміжня. Хто ж надихає її на такі ніжні та чуттєві пісні? Співачка не афішує подробиць про особисте життя, але шанувальники напевно чекають, коли ж Дана їх порадує подробицями про коханого і новиною про заміжжя.

08.02.2018



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2018p. 
На головну сторінку