Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №848 від 16.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Сарненський район отримав спортивні нагороди

Сарненський район отримав спортивні нагороди

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради продовжує вручення нагород загальноосвітнім навчальним закладам області, які найбільше відзначилися у проведенні обласного конкурсу «Олімпійський куточок - 2017». Друге місце у цьому конкурсі здобула Кам’яне - Случанська загальноосвітня школа I-II ступенів Сарненської районної ради Рівненської області.

Тому, працівники «Спорту для всіх» завітали у навчальний заклад, щоб вручити відповідні нагороди та провести серед школярів фестиваль здорового способу життя.

Традиційно захід розпочався з урочистого шикування учнів середніх класів. Дітлахи сформувалися у команди, придумали кожній з них назву та власний девіз. Зрештою, за сигналом головного судді розпочалися спортивні естафети. На майданчику завирували завзятість, жага до перемоги та позитивні емоції. Впродовж змагань всі учасники демонстрували свою вправність та спритність, старалися якнайшвидше пройти кожну дистанцію.

Судді прискіпливо фіксували всі порушення, щоб справедливо оцінити здобутки кожної команди. За підсумками проходжень усіх естафет беззаперечним переможцем стала команда «Олімпійці».

Переможець та призери фестивалю нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Також кубком, дипломом та призами нагороджено Кам’яне - Случанську загальноосвітню школу I-II ступенів Сарненської районної ради Рівненської області за друге місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2017».

Скориставшись нагодою, працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради відвідали ще й Орлівську загальноосвітню школу І ступеня Сарненської районної ради Рівненської області. Приводом для такої зустрічі стало перше місце в «Олімпійському куточку», яке здобув навчальний заклад серед шкіл відповідного ступеня. Олімпійська література, диплом та кубок, вручені тріумфаторам, поповнять колекцію нагород тамтешнього олімпійського «оазису».

16.02.2018



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2018p. 
На головну сторінку