Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №848 від 16.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Посол Польщі передав рятувальникам Рівненщини нове обладнання

Cучасне аварійно-рятувальне обладнання від польських колег отримали рятувальники Рівненщини

Передати нове обладнання на Рівненщину завітала польська делегація на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яном Пєкло та Генеральним Консулом Вєславом Мазуром.

Це плаваючі мотопомпи NIAGARA, освітлювальні машти, пожежний тренажер EGERIA, а також дитячі смуги перешкод для занять школярів з пожежно-прикладного спорту.

Виступаючи перед присутніми Ян Пєкло наголосив, що співпраця українських та польських вогнеборців у сфері безпеки населення та територій від різного роду надзвичайних подій - це є ще один крок для зміцнення та закріплення дружніх відносин між двома братськими країнами.

У свою чергу, заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір висловив польським гостям, а також рятувальникам області вдячність за ефективні кроки в забезпеченні безпеки громадян.

Програма «Польська допомога» діє на Рівненщині лише рік, а вже дає свої позитивні результати, розповів координатор проекту, член президіуму Асоціації добровільних пожежних команд Республіки Польща Марек Ковальскі. Адже було відібрано і підготовлено 36 професійних вогнеборців-добровольців та створено на територіях 3-х ОТГ Рівненщини добровільних пожежних команд-волонтерів.

Партнерство рятувальників Польща-Рівненщина в рамках програми буде активно продовжуватися впродовж 2018 року.

16.02.2018



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2018p. 
На головну сторінку