Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №849 від 22.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Ворскла» - «Верес» 1:0

«Ворскла» - «Верес» 1:0

Рівненський «Верес» у першому після зимової перерви матчі чемпіонату Української Прем`єр-ліги на виїзді поступився полтавській «Ворсклі».

«Ворскла» (Полтава) – «Верес» (Рівне) - 1:0 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Українська Прем’єр-ліга, 20-й тур

17 лютого 2018 року, Полтава, стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського, 700 глядачів, +1С.

Арбітр: Микола Балакін (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Євген Петраков (Київ), Сергій Приступа (Київ)

Четвертий арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)

Гол: Кулач (59)

Попередження: Чеснаков (47), Кулач (60), Сапай (80) - Каленчук (30), Каменюка (74), Борзенко (76), Сергійчук (87).

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Даллку, Сапай, Чижов, Чеснаков, Шарпар, Кобахідзе (Одарюк, 90+2), Ребенок, Кулач (Скляр, 78), Коломоєць (Васін, 65). Запасні: Ткаченко, Гіоргадзе, Кадимян, Саків. Головний тренер – Василь Сачко.

«Верес»: Барндура, Борзенко (К), Адамюк, Сімінін, Каменюка, Каленчук (Морозенко, 78), Карасюк, Кожанов (Пепі, 85), Западня, Степанюк, Куліш (Сергійчук, 65). Запасні: Фастов, Мягков, Лук’янчук, Приймак. Головний тренер – Юрій Свірков.

Матч проти «Ворскли» рівненський «Верес» розпочав з атак. Вже в дебюті гри два моменти мав Станіслав Куліш. Спочатку форвард замість удару зробив поперечну передачу (у цьому епізоді, до слова, м’яч влучив у руку Володимиру Чеснакову, але арбітр не відреагував), а потім у ближньому бою не переграв Богдана Шуста. Після цього наша команда продовжила грати першим номером.

Ще два моменти не реалізував Руслан Степанюк. На 12-й хвилині він пробив повз ворота, а на 30-й удар головою нашого атакувального півзахисника у падінні нейтралізував Шуст. Ще одну нагоду вивести «Верес» вперед мав капітан Сергій Борзенко, який після подачі зі штрафного від Максима Каленчука пробив головою впритул зі штангою. Про тотальну перевагу рівнян до перерви свідчить і статистика кутових – п’ять проти нуля у «Ворскли».

Після відпочинку сценарій на полі змінився. Господарі перехопили ініціативу, яка втілилась у гол. На 59-й хвилині «Ворскла» провела швидку атаку. Ігор Пердута після небезпечного навісу Павла Ребенка з лівого флангу по м’ячу не влучив, але Владислав Кулач другим темпом з-під Сергія Борзенка завдав прицільного удару в нижній кут воріт Олександра Бандури – 1:0.

Після забитого голу полтавці не притиснулись до своїх воріт, створивши ще кілька гольових моментів: Денис Васін влучив зі штрафного у поперечину, а потім був момент, коли Микита Каменюка вибив м’яч з лінії воріт.

Для порятунку поєдинку Юрій Свірков випустив на поле атакувальних футболістів Михайла Сергійчука, Євгена Морозенка та бразильця Пепі. Притиснути суперника рівняни не змогли, але небезпечний момент таки витисли. На 89-й хвилині на виході помилився Шуст, але Степанюк завдати гольового удару не зміг.

«Ворскла» перемагає – 1:0.

22.02.2018Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2018p. 
На головну сторінку