Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №849 від 22.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“ОДЕК” поступився “Агробізнесу”

Оржівський “ОДЕК”, який тільки нещодавно розпочав підготовку до сезону, зіграв свій перший контрольний матч.

Суперник – лідер другої ліги ПФЛ “Агробізнес” з Волочиська. Не так давно обидві команди боролися один з одним у аматорських всеукраїнських змаганнях, але хмельниччани пішли далі, і тепер упевнено виступають в професійних змаганнях. Варто ще відзначити, що “Агробізнес” та “ОДЕК” зараз перебувають на дуже різних стадіях підготовки.

З перших хвилин гри “Агробізнес” взявся за справу, оржівці ж, здавалося, ніяк не могли звикнути до специфіки штучного газону та зв’язати хоча б два три паси. Вже в дебюті гри, Роман Воробей сфолив у власному штрафному майданчику, і арбітр вказав на пенальті. Юрій Кособуцький упевнено виграв дуель в опонента, відбвиши м’яча з кута воріт. Але нульова нічия трималася не довго. Розіграш штрафного, і гравець “Агробізнеса” Богда Семенець першим опинився на ударній позиції та відкрив рахунок. “Агробізнес” в першому таймі продовжував домінувати на полі, але мінімальна перевага хмельниччан збереглася до перерви.

В другому таймі, схоже, оржівці вже пристосувалися до специфіки поля, і гра в їх виконанні стала набагато цікавіша. Але, в дебюті тайму “Агробізнес” дуже жорстоко покарав “ОДЕК” за дві грубі помилки біля власних воріт, і рахунок змінився на 3:0.

На 80 хвилині Михайло Трофімчук вдало підключився до атаки та опинився з м’ячем на лінії воротарського майданчику. Обіграти воротаря було справою техніки. Тож, у підсумку, матч завершився з рахунком 3:1.

Вже найближчої п’ятниці в “ОДЕКа” є попередня домовленість про черговий спаринг з професійною командою. Цього разу, гратимуть на полі зі штучним покриттям у Львові, проти четвертої команди Групи “А” другої ліги ФК “Львів”.

22.02.2018www.fcodek.org



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2018p. 
На головну сторінку